Dagelijks werken wij aan websites, campagnes en andere internet gerelateerde zaken. Zonder de onderstaande tools zou ons werk minder prettig zijn. Voor alle tools in onze lijst is er een gratis versie beschikbaar of tenminste een gratis proefversie.

 1. Groove
  Wil je met email samenwerken in 1 inbox? Dan is Groove de oplossing om sneller, makkelijker en veiliger te werken. Werkt perfect samen met Gmail (of G Suite) en natuurlijk met elke IMAP mailbox.
 2. Gravit
  Voor het bewerken van afbeeldingen of voor je eigen creaties is Gravit een voordelige tool. Werkt online en offline. Met de gratis versie beschik je over alle belangrijke functies
 3. G Suite
  Voor iedereen die in de cloud wil werken is G Suite dé oplossing. Geen zorgen meer over software installaties of backups. Alles wordt in de cloud opgeslagen. E-mail, documenten, spreadsheets en andere soorten bestanden.
 4. BeeFree
  Wil je mooie nieuwsbrieven maken? Start dan gelijk met deze tool. Met wat eenvoudige handelingen maak je de mooiste email templates om deze dan te gebruiken in je e-mail marketing systeem (of Gmail)
 5. KWFinder
  Nog voordat je begint met een blogpost of tekst voor je website, is een zoekwoorden onderzoek noodzakelijk. Welke zoekwoorden kansen bieden, onderzoeken wij al jaren met KWFinder.
 6. EfactuurDirect
  Met deze tool maak je snel en eenvoudig je facturen aan. Voor ons is EfactuurDirect de perfect combinatie met Exact Online.
 7. Timeneye
  Tijdregistratie is voor ons werk uitermate belangrijk. Met Timeneye kan je de tijden voor projecten, fases en taken eenvoudig bijhouden en ook rapporteren.
 8. TickTick
  Taken beheren is soms lastig of minder efficiënt. Met TickTick maak je snel nieuwe taken aan en zijn er een ruim aantal functies om deze makkelijk op te volgen. Dit doe je alleen of samen met je team.
 9. Clicky
  Wil je snel inzicht over de bezoekers van je website? Met Clicky gebeurt het niet alleen supersnel, maar ook zeer eenvoudig. Bekijk complete sessies van je bezoekers en leer van hun gedrag, zodat je daarna je website kan optimaliseren.
 10. Google Search Console
  Via de Google Search Console krijg je meer inzicht in hoe je website het doet in Google. Op welke zoekwoorden je verschillende pagina's worden gevonden is maar één voorbeeld van wat er mogelijk is met deze tool. Een absolute must voor elke website eigenaar!
 11. WordPress + Elementor
  Over WordPress hoeven wij niets te zeggen, toch? Met Elementor maak je snel en eenvoudig aantrekkelijke websites én dat zonder kennis van programmacode. Hierdoor wordt een website project voordeliger en de doorlooptijd korter.
 12. Sketch
  Voor eenvoudige ontwerpen is Gravit een prima tool, maar wil je meer geavanceerde digitale ontwerpen maken op een Mac? Kies dan voor Sketch. Sharon kan inmiddels niet meer zonder!
 13. Slack
  Werk je met een groot team? Dan is Slack een handige tool voor het regelen van je online communicatie. Zelf gebruiken wij Slack om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de WordPress community
 14. ManageWP
  Heb je meerdere WordPress websites? Dan wil je deze misschien managen via 1 panel. Wij doen dit voor alle WordPress websites. Met ManageWP kan je niet alleen belangrijke informatie ophalen, maar ook plugins installeren, backups maken en natuurlijk inloggen op je site(s).
 15. SERanking
  Nog een SEO tool die wij regelmatig is SERanking. Zeker de SEO/PPC Competitor Research gebruiken wij graag om te controleren op welke zoekwoorden onze concurrenten scoren.
 16. Mailspring
  Wanneer je voor de e-mail niet over G Suite of MicroSoft Office beschikt, dan is Mailspring hét e-mailprogramma. Snel, licht en beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.
 17. Mailmunch
  Met Mailmunch maken wij voor onze klanten mooie pop-ups voor het verzamelen van inschrijvingen voor de nieuwsbrief. Erg functioneel en eenvoudig in het gebruik.
 18. LastPass
  Gebruik je één en hetzelfde wachtwoord voor elke site op het web? Niet doen, de kans is groot dat je ooit wordt gehackt. Gebruik in plaats daarvan Lastpass, een database voor al je "unieke" logins en wachtwoorden!
 19. Firefox
  Google Chrome is de meest gebruikte browser in Nederland en werkt snel én heeft alle belangrijke functies. Maar met Firefox werkt alles net zo goed (of beter) en daarnaast krijg je er wat extra privacy functies bij.
 20. MooSend
  Heb je genoeg van de beperkingen in de gratis versie van Mailchimp? Stap dan over naar Moosend. Compleet in de gratis versie (1000 subscribers) en voordeliger wanneer je mailinglijst groter wordt.

Staat jouw favorite tool niet in deze lijst? Deel hem dan via de reacties, zet er dan ook gelijk bij hoezo de tool zo geweldig is.